Zvolte si oblast:

Online seminář pro žadatele o grant - Podpora mezioborové spolupráce v oblasti domácího a genderově podmíněného násilí (HRMGSB)

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Ministerstvo financí - Zprostředkovatel programu Lidská práva organizuje ve spolupráci s Úřadem vlády ČR – odborným garantem Programu online seminář pro žadatele o grant v rámci výzvy zaměřené na ochranu obětí domácího a genderově podmíněného násilí s názvem „Podpora mezioborové spolupráce v oblasti domácího a genderově podmíněného násilí (HRMGSB)“.

V průběhu semináře se účastníci seznámí se zaměřením výzvy, podporovanými aktivitami a nezbytnými kroky pro podání žádosti o grant. Bližší informace k uvedené výzvě jsou k dispozici již nyní ZDE. Nedílnou součástí semináře bude také praktické představení práce se systémem IS CEDR, jehož prostřednictví jsou žádosti o grant přijímány. Účastnící budou mít také příležitost položit dotazy související s přípravou a podáním žádosti o grant.

Seminář se uskuteční online (na platformě MS Teams) ve čtvrtek 24. února 2022 v čase 9:00 – 12:30.

Na seminář se, prosím, registrujte prostřednictvím REGISTRAČNÍHO FORMULÁŘE nebo vašeho mobilního zařízení skrze následující QR kód:

Registrace je otevřena do středy 23. února 2022 do 12:00. Počet účastníků akce není omezen.

Agendu semináře naleznete níže v části „Dokumenty ke stažení“. Link (na platformu MS Teams) pro přihlášení na seminář obdržíte na e-mailovou adresu uvedenou v registračním formuláři nejpozději den před konáním akce.  

V případě jakýchkoli dotazů se prosím obracejte na email: Jiri.Koudar@mfcr.cz.

Těšíme se na setkání se všemi, kteří reprezentují organizace věnující se ochraně obětí domácího a genderově podmíněného násilí, mají zájem o grantovou výzvu „Podpora mezioborové spolupráce v oblasti domácího a genderově podmíněného násilí (HRMGSB)“ v rámci programu Lidská práva financovaného z Norských fondů 2014-2021 a jsou ideálně v pozici (potenciálních) žadatelů o grant.

Dokumenty ke stažení