Zvolte si oblast:

2020

Aktuality programu Kultura pro rok 2020.

ilustrace

Aktualizováno

Kultura – aktuální informace z hodnocení

V dubnu 2020 byl ukončen příjem žádostí v programu Kultura. Po několika měsících míří hodnotící proces do finále. Přinášíme aktuální informace o jeho průběhu a plánovaném zveřejnění výsledků.

Vydáno

Současné umění – Předběžné výsledky

Přinášíme předběžné výsledky výzvy zaměřené na současné umění. Hodnoticí komise doporučila podpořit 18 vynikajících projektů z oblasti divadla, hudby, literatury, nového cirkusu a výtvarného umění.

Aktualizováno

Podali jste žádost v programu Kultura?

V průběhu dubna 2020 byly ukončeny první výzvy v programu Kultura. Podali jste žádost o grant a zajímá vás, kdy můžete očekávat výsledek a jak do této doby hodnotící proces probíhá? Shrnuli jsme pro vás hlavní kroky.

Vydáno

Často se ptáte. Kulturní dědictví.

Výzva zaměřená na podporu projektů Revitalizace movitého a nemovitého kulturního dědictví končí 30.4.2020 ve 12:00 hod. Shrnujeme nejčastější dotazy a odpovědi, které pomohou s podáním žádosti o grant.

Aktualizováno

Předkládání žádostí v programu Kultura podruhé prodlouženo

S ohledem na nepříznivý vývoj epidemiologické situace v Evropě a s ním spojená mimořádná opatření vyhlášená vládou ČR a Ministerstvem zdravotnictví ČR, byl prodloužen termín pro předložení žádostí o grant v uvedených výzvách v programu Kultura.

Aktualizováno

Hledáme hodnotitele!

Máte zkušenosti s hodnocením kulturních projektů? A máte chuť i čas se podílet na výběru projektů v právě vyhlášených výzvách? Tak právě vás hledáme!