Zvolte si oblast:

KAPACITA NAPLNĚNA: Studijní cesta – technické/průmyslové památky v Norsku

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Aktualizováno 29. 10. 2018
  • Úpravy v textu
  • Kapacita naplněna

Vážení zájemci,

děkujeme za Váš značný zájem o studijní cestu do Norska. Z důvodu naplnění kapacity již prosím nezasílejte přihlášky k účasti. Další aktivity na podporu bilaterální spolupráce budou pokračovat v následujících měsících, proto sledujte prosím i nadále naše stránky.

Ministerstvo kultury ve spolupráci s Norským ředitelstvím pro kulturní dědictví vyhlásilo dne 18. 10. 2018 výzvu k účasti na studijní cestě v Norsku zaměřené na revitalizaci průmyslového/technického kulturního dědictví.

 Cílem tří-denní zahraniční studijní cesty, která proběhne ve dnech 28. – 30. listopadu 2018 v Norsku, je podpořit bilaterální spolupráci mezi Norskem a Českou republikou v oblasti průmyslového (technického) kulturního dědictví a usnadnit navázání spolupráce mezi budoucími žadateli v nadcházejících otevřených výzvách Programu „Kultura“ a partnery z donorských zemí.

Uzávěrka pro předkládání žádostí o účast byla stanovena na 5. 11. 2018 v 12:00 hod, nicméně s ohledem na omezenou kapacitu studijní cesty, byla kapacita již naplněna.

Kompletní informace týkající se studijní cesty jsou uvedeny v textu výzvy.

Studijní cesta – technické/průmyslové památky je podpořena z Programu „Kultura“ v rámci Fondů EHP 2014–2021.

Dokumenty ke stažení